Akcijska ponudba BMW motorjev iz zaloge.

Prodaja BMW Motorrad

Selmar Maribor

Ptujska cesta 83
2000 Maribor

Delovni čas - prodaja vozil in motociklov:
pon. - pet., 8. - 18. ure; sobota, 8 - 12. ure

T: +386 (0) 51 393 400

E: sandi.masat@selmar.si

Selmar Celje

Mariborska cesta 119
3000 Celje

Delovni čas:
pon. - pet., 8. - 17.ure; sobota, 8 - 12. ure

T: +386 (0) 3 42 44 028

E: tadej.golob@selmar.si

bmw motorrad

{{ vehicle.status }}: {{ vehicle.model }}
{{ vehicle.color }}

Cena po ceniku: {{ vehicle.fullPrice }}

Cena s popustom na zalogo*:

{{ vehicle.specialPrice }}

bmw motorrad

*Popust na motorna kolesa BMW Motorrad lahko koristite do razprodaje zalog.

Slike so simbolične.

Morebitni strošek priprave in transporta motornega kolesa ni vštet v ceno vozila.

Podjetje Selmar d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb in napak v cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisih brez predhodnega obvestila.

Kombinirana poraba goriva za modele BMW Motorrad: od 0 do 6,7 l/100 km. Emisije CO2: od 0 do 98 g/km. Emisije NOx: od 0 do 0,0492 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Kontaktirajte nas


*Dovoljujem, da me registrirano podjetje Selmar d.o.o., kontaktira (po telefonu ali po elektronski poti) glede mojega povpraševanja in da mi do moje odjave pošilja največ 4-krat na mesec spletne novice (vabila na dogodke, novosti in aktualne zadeve, akcije povezane z izdelki ter ostalimi storitvami podjetja Selmar). Dovoljujem, da Selmar d.o.o. hrani in obdeluje moje osebne podatke, v skladu s Selmar Izjavo o zasebnosti. Soglasje lahko kadarkoli umaknem s klikom na povezavo ODJAVA v vsaki poslani e-pošti ali na elektronski naslov info-mb@selmar.si. Selmar d.o.o. mi zagotavlja, da so moji podatki hranjeni v skladu z Zakonom o varovanju in zaščiti osebnih podatkov in v skladu z GDPR zakonodajo.